Pagini

luni, mai 10, 2010

Sauna cu tristeţi separate

Hai că a fost mai linişte azi. Poate pentru că erau mai obosite doamnele după aerobic, fitnes, cardio, spinning, fiecare de unde venea. Sau, poate pentru că termometrul indica punctul de fierbere.
Aşa molatec, prin aerul fierbinte, un glas a deschis subiectul celulitei. Vai! Monstrul deceniului insinuat şi adăugat la atâtea alte motive de nelinişte şi oprelişte pentru trăiri de relaxare totală în văzul lumii, al celorlalte femei, sau al Lui,oricine ar fi el.

"Mai făceam masaj în timp ce mă uitam la televizor cu un instrument de lemn. Foarte bun. Dar acum ne uităm fiecare la televizorul lui. Aşa e acum. Televizoare separate, calculatoare separate." Cred că s-a topit în cele 100 de grade legătura dintre masaj şi uitatul separat l-a televizor. Eu nu am mai prins-o. Dar şi ea s-a prins că vorbeşte despre altceva decât masajul anticelulitic şi a tăcut. Şi fiecare a rămas cu gândurile în aburii ei.

Nu poţi să nu te întrebi cât şi prin ce te mai poţi îndepărta de cel de lângă tine? Să trăieşti în universuri paralele în acelaşi spaţiu. Pentru care plăteşti aceleaşi facturi. Şi abonamente diferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...