Pagini

luni, mai 17, 2010

Părinţi bolnavi! Lume nebună!

"7 year old girls going hard on single ladies and they are in 1 grade" Este un filmuleţ intitulat aşa pe YouTube. Am fost tentată să îi dau embed. Nici acum nu ştiu dacă era mai bine să pun imaginea sau doar să comentez. Am găsit şi un răspuns pe măsură şi îl postez pe ăsta. Chiar dacă duce direct la imaginile ce pot îngrozi şi un bărbat beat. Adică deconectat, cel puţin parţial şi temporar, de la creierul raţional şi mai tentat să reacţioneze necenzurat la stimuli senzoriali.
De fapt ce poţi comenta? Să îţi expui proprii copii la sexualizare precoce şi să îi arunci în văzul lumii mi se pare trist şi pervers. O scoatere dureroasă din inocenţa copilăriei şi trimiterea într-o lume în care frumuseţe şi sexualitatea împlinită prin iubire nu mai au loc. Şi în care nu mai încape capacitatea de a te bucura de firesc şi normalitate.

2 comentarii:

  1. Draga Semndefoc,
    Ai deschis o cutie a Pandorei cu subiectul asta ...Da, hai sa infieram parintii care au acceptat ca fetele lor sa danseze asa, dar, sa nu uitam ca ele au avut un profesor... sau profesoara, ce-o fi fost ...inclin sa cred ca parintii nici n-au vazut ce danseaza fetele lor pana la spectacolul cu pricina ...apoi, traim in niste vremuri in care sexualitatea este pe toate gardurile, idolii copiilor sunt niste eroi sexi si goi, iar copiii sufera dintotdeauna de mimetism ... dac-am fi invizibili si am vedea ce fac si ce vorbesc intre ei cand cred ca nu ii vede nimeni, ne-am ingrozi , noi, ca niste adulti maturi si rationali si idealisti ce suntem :) ..........
    Pe de alta parte, crezi ca fetitele (sau baieteii) care sunt trimise de mici la birt sa-i cumpere tigari, sau rachiu, sau bere, sau vin, lui tata ( am vazut cazuri chiar si pentru mama !) , au parte de inocenta in copilaria lor ? Vor avea parte de o sexualitate pura , plina de iubire ????Dar aia care vad batai, violenta, violuri domestice si aud injuraturi toata ziua in casa ???????
    Ma doare sufletul!
    Cred ca copilaria(adevarata) e din ce in ce mai fragila in ziua de azi ........

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur, aşa e. Doar că fetitele cu pricina nu par din categoria copiilor cu sufletul sufocat de părinţi abrutizaţi în groapa sărăciei şi nevoilor. Ele par să fie din clasa părinţilor dornici de afirmare si atenţie, indiferent de preţ.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...