Pagini

sâmbătă, august 14, 2010

Caldura mare, monser!

Ma topesc! Nu doar ca, visez cu ochii deschisi prin somn (na!), norisori si adieri de vantisor, dar vad ca mananc litere si pun cratime acolo unde nu isi au rostul. Am trecut cu corectatul pe postul cu transportul.

8 comentarii:

  1. Semndefoc, ai descris asa de bine atmosfera acelei calatorii incit speranta mea ca lucrurile se vor normaliza si ca va fi bine, s-a facut mica de tot.

    Sper ca a fost o deplasare pt servici si nu a facut parte din vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Conteaza, Odille? Dar, din pacate, a fost o mica epopee pe drumul de intoarcere din vacanta. Pe aici lucrurile se normalizeaza, doar cat sa apuci sa speri ca se poate. Ca un hopa-mitica e normalizarea in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum să transporţi ceva atât de gingaş, fără telescop?
    Telescopul nu e ăla cu care te uiţi la lună.Este ăla care asigură suspensia. Trebuia să te aşezi pe partea cu telescop!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu avem loc decat pe mijloc, oricum. De acolo nu vad nici luna, nu simt nici suspensia. Gingasa, sau nu, as prefera sa merg cu un microbuz caruia nu-i lipseste nimic. Nici macar ciocanul de spart geamul in situatii de urgenta. Si acesta era lipsa de sub eticheta! Ba char sa aiba si cate ceva in plus: vezi aer conditionat, vezi calatori cate locuri, vezi asfalt fara gropi. ODLM, multumesc pentru clarificare, dar ma asteptam si la putina înțelegere duioasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Înţelegere duioasă din partea mea, sau a tânărului şofer căruia îi lipsea un telescop?
    Eu sunt foarte duios în înţelegere şi dacă ar fi după mine, te-aş transporta cu elicopter cu first class, care nu are în dotare ciocan de spart geamul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intelegere duioasa din partea muntilor... Elicopter first class fără ciocan de spart geamul? De la Smurd?

    RăspundețiȘtergere
  7. Va rog sa ma scuzati. Ma voi retrage in poante.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ramai, Odille, cu poante cu tot. Doar delicatetea ta poate indeparta efectele povestii fără telescop, pe drumurile nationale si europene ale Romaniei.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...